skip to Main Content

Vi säljer och servar utrustning för bilverkstäder, däribland fordonslyftar och däckmaskiner. Vi tillhandahåller och servar också spol- och tvätthallsutrustning, såsom automattvättar och högtryckspumpar.

Våra skickliga servicetekniker hjälper dig med en effektiv lösning och kan genom att leverera kompletta utrustningar även kostnadseffektivaeffektivisera din verksamhet.

Alla produkter du behöver för verkstaden
Oljehantering Och Spillsystem
Oljehantering och spillsystem

Hillmo Maskinteknik levererar och servar det smarta oljehanteringssystemet Orilink från Orion. Vi hjälper dig att minska spillet i din verksamhet!

Fordonslyftar
Fordonslyftar

Hillmo säljer och servar de flesta förekommande märkena inom billyftar, däribland MAHA, Stenhøj, Nussbaum, Koni och m.fl. Välkommen att kontakta oss så hittar vi en billyft till din verkstad!

Däckmaskiner
Däckmaskiner

En given del i en bilverkstad är däck- och balanseringsmaskiner. Vi på Hillmo Maskinteknik servar din befintliga maskin och hjälper dig att hitta bra maskiner om du behöver nya.

Behöver du ny verkstadsutrustning?

Vi planerar din verkstad

Hillmo Maskinteknik vet vilken utrustning du behöver till din verkstadsmiljö. Vi säljer och servar allt för bilverkstaden och tvätthallar.

Med vår långa erfarenhet kan vi på Hillmo Maskinteknik hjälpa dig att skapa en smart arbetsmiljö med alla de maskiner som behövs

Service hos dig eller i vår egen serviceverkstad

I vår egna verkstad på Odenskogsvägen 9 erbjuder Hillmo Maskinteknik reparationer av produkter och snabb service. I verkstaden arbetar våra kompetenta servicetekniker med lång erfarenhet. Vi har kunskapen och hjälper dig gärna!

Back To Top