skip to Main Content

Hos oss hittar du ett omfattande sortiment av marknadsledande platsspecifika och portabla tryckluftslösningar för små och stora verksamheter. Vi erbjuder både installationer och totalentreprenader, samt service och underhåll av ditt system på plats.

Hillmo Maskinteknik är en auktoriserad samarbetspartner till Atlas Copco, både vad gäller försäljning och service. Vi är stolta över att kunna erbjuda några av marknadens mest driftsäkra kompressorer.

Oljefria skruvkompressorer

Med Z-serien sparar du energi och garanterar produktsäkerheten. De oljefria maskienrna har högsta tillförlitlighet dygnet runt och ger inga föroreningar – perfekt för branscher där luftkvaliteten är avgörande för slutprodukten och produktionen, t.ex livsmedel, läkemedel och kemisk industri.

Kompressorerna finns med både fast eller variabelt varvtal (VSD), och det finns därmed ett kostnadseffekttivt alternativ oavsett om din verksamhet har konstant eller varierande behov av tryckluft.

De kommer med en intelligent styrenhet som hjälper dig optimera användningen och dina energikostnader.

Oljefria skruvkompressorer

Atlas Copcos oljeinsprutade GA-kompressorer är toppmoderna maskiner, energisnåla och av högsta kvalitet och prestanda. Kompressorerna är billiga i drift och underhåll och ger dig optimala energibesparningar. En lösning för proffs! Luften har högsta kvalitet och håller luftnätet rent och produktionen igång. Maskinerna har robusta element och motorer och kommer med avancerad funktion för övervakning och service.

Med VSD-tekniken kommer energibesparningar på omkring 50%, genom att motorvarvtalet regleras automatiskt för att matcha luftbehovet.

Kolv-kompressorer

Är du på jakt efter en slitstark, högpresterande tryckluftslösning till din specifika verksamhet? Vi på Hillmo Maskinteknik rekommenderar Atlas Copcos LE/LT oljesmorda kolvkompressorer med aluminiumkolvar. De smidiga komprssorerna kräver inget stort utrymme och har kvalitet i varje detalj som ger dig både exceptionell tillförlitlighet och låga driftskostnader.

Home

Airnet

Behöver du nytt ledningssystem, komplettera eller byta ut är AirNet ett mycket bra alternativ. AirNet är ett ledningssystem för tryckluft, vakuum och gas. För dig som söker ett pålitligt och okomplicerat rörsystem som kan installeras i alla typer av produktions­anläggningar så är AIRnet den mest kostnadseffektiva lösningen.

Back To Top