skip to Main Content

Genom Atlas Copco’s utbud kan vi erbjuda portabla generator-, kompressor-, beslysnings- eller pumpar som matchar dina behov. Som en auktoriserad samarbetspartner till Atlas Copco kan vi erbjuda både försäljning och service av produkterna.

Vi på Hillmo Maskinteknik levererar vi både stora och små pumpar ur sortimentet och våra erfarna servicetekniker hjälper dig gladeligen att planera samt installera effektiva helhetslösningar.

Drillair
Drillair

Drillair-serien är kompressorer konstruerade särskilt för borrning. De ger snabbare hastighet, lägre bränsleförbrukning, större mångsidighet och högre restvärde.

Portabla Kompressorer
Portabla kompressorer

Atlas Copcos serie Portabla Kompressorer är en serie tåliga maskiner som är körklara när du är det – smidiga att använda och lätta att flytta runt.

8-Serien

En serie robusta och effektiva kompressorer på släp. Atlas Copcos nya 8-serie har en kapacitet på upp till 5 m3/min luft per minut, en fullstor bränsletank, efterkylare och generator. Samtidigt är de lätta och smidiga att de kan köras efter en vanlig personbil, utan specialkörkort.

QAS/QAX/QES-generator

QES-serien är Atlas Copcos stora generatorer speciellt utvecklade för att passa för för dig som är verksam inom bygg- och uthyrnings­branschen. Samtliga generatorer är lätta att använda, flytta och underhålla, och passar perfekt även i de mest krävande arbetsförhållandena.

Hilight-serien

Hillmo Maskinteknik erbjuder Atlas Copcos robusta belysnings­master i kompakt storlek – HiLight-serien. Serien innehåller flexibla belysningslösningar som är både säkra och effektiva.

Belysningsmasterna är bränslesnåla och lätta att transportera och passar för allt från industrier och byggarbetsplatser till musik- och sportevenemang.

Den senaste tekniken baseras på LED-teknik i ljuslällorna. Den specialutvecklade LED-linsen ge maximal ljustäckning och minskar ljusslöseriet. En enda mast kan täcka upp till 5000m2 med 20 lux. Detta ger dig en ljus, säker och därmed produktiv arbetsplats.

HiLight LED light tower in harbour

Bärbara generatorer och motorsvetsar

I många fall behövs flyttbar kraft. Atlas Copco har flera bärbara generatorer som med sin höga prestanda är anpassade för hårda arbetsförhålladnen. De är gjorda för proffs och konstruerade för att klara hårt arbete under långa dagar.

De bärbara genertorerna är lätthanterade och med inbyggda säkerhetsfunktioner – och passar perfekt oavsett arbetsplats och arbetsuppgifter. Det finns en lösning för alla ändamål!

Hillmo Maskinteknik erbjuder Atlas Copcos iP-, P-, QEP- QEPR- och QEP S- Serie. Vi hjälper dig att hitta generatorerna för dina behov!

Weda-pumpar

Hillmo Maskinteknik jobbar med Atlas Copcos Weda Line och Weda Small Range pumpar. Snabba och effektiva pumpar för yrkesverksamma. Unika tätningssystem och modulär konstruktion gör pumparna till markandens mest kostnadseffektiva. Pumparna är konstruerade för bekväm användning, under så väl pumpningsarbetet som underhållet.

Small Range-serien är liten, smidig och lättflyttad utan att kompromissa på prestandan. Weda Line har kapacitet till flöden upp till 20 000 l/min och en effekt på upp till 54 kW.

pump_weda-line
Back To Top