skip to Main Content

Hillmo Maskinteknik är ett Specma Service Center som kan tillhandahålla ett stort utbud av kopplingar, hydraulslangar, ledningskomponenter, pumpar och ventiler i Östersund.

Hos oss kan du förvänta dig korta ledtider, snabba leveranser, djup kompetens och lång erfarenhet i kombination med personlig och skräddarsydd service.

Om Specma

Specma är kända för att vara specialister inom kundanpassade hydraulaggregat, ventilblock, rör, slangar och ledningssystem, samt för sin utveckling av kompletta systemkonstruktioner.

Med stor kunskap om rådande specifikationer och krav är deras produktprogram noga utvalt för att motsvara driftsförhållandena hos de mest krävande applikationerna. Specma erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av hydraulik, slang- och ledningskomponenter. Även centralsmörjning för både OEM, serviceverkstäder, maskinimportörer, eftermarknad och MRO.

Tveka inte att ta kontakt med oss vid eventuella frågor eller funderingar.

En stolt del av Specma servicecenter

Vi på Hillmo Maskinteknik är stolta över att sedan 1 oktober 2018 vara ett Specma Servicecenter som kan tillhandahålla ett stort utbud av kopplingar och hydraulslangar i Östersund. Vid behov kan vi naturligtvis också tillverka din hydraulslang medan du väntar hos oss eller passar på att uträtta andra ärenden någon annanstans under tiden.

För att kunna möta dina behov utökar vi vårt lager av hydraulikkomponenter ständigt. Dessutom kommer vi även att ha försäljning av oljor från OKQ8, samt diverse verkstadsutrustning som exempelvis oljekannor, slangvindor och sortimentlådor etc.

_H3A6955
_H3A6939

Specma servicecenter

Hos oss på Hillmo Maskinteknik kan du förvänta dig korta ledtider, snabba leveranser, djup kompetens och lång erfarenhet i kombination med personlig och skräddarsydd service.

Till vårt Specma Servicecenter kan du komma med:

  • JORDBRUKS- OCH  ENTREPRENÖRSMASKINER
  • LASTBILAR OCH TRUCKAR
  • INDUSTRIMASKINER
  • KOMPRESSORER OCH HÖGTRYCKSTVÄTTAR
Back To Top