SERVICE

EGEN VERKSTAD
FÖR SERVICE

I vår välutrustade verkstad utför vi reparationer och snabb service av dina maskiner. Vi har även försäljning av reservdelar och tillbehör för din maskin.

KONCEPT OCH TJÄNSTER

Fullutrustad verkstad för reparationer

SERVICE OCH REPARATIONER

I vår egna verkstad på Odenskogsvägen 32 erbjuder vi reparationer och snabb service. Våra servicetekniker kan naturligtvis också hjälpa dig ute på plats med allt från frågor till förebyggande underhåll av utrustning och system.

Egen verkstad där vi servar portabla produkter.

KOSTNADSEFFEKTIVT UNDERHÅLL

För att industriutrustning och ledningssystem ska fungera och hålla länge är det viktigt med regelbundet underhåll och service. På så vis hålls också era underhållskostnader nere. Hillmo Maskinteknik har en bred serviceverksamhet och hjälper dig att hålla din utrustning i trim. Vi utför både förebyggande underhåll och reparationer och reservdelsbyten – givetvis med originaldelar!

PRODUKTUTBUD

Vi fixar det mesta i vår verkstad

hillmo_maskinteknik_medarbetare
PROFESSIONELL VERKSTADSPERSONAL

I verkstaden arbetar våra kompetenta servicetekniker – Hillmo Maskinteknik har lång erfarenhet av reparationer och service. Vi har kunskapen och hjälper dig gärna!

service_av_utrustning
EXPERTER PÅ NILFISK OCH ATLAS COPCO

Vi är auktoriserad samarbetspartner till både Atlas Copco och Nilfisk. Vi är alltså experter på just din utrustning och vet hur den ska skötas om!

service_reservdelar
RESERVDELAR TILL MASKINER OCH TRYCKLUFTSSYSTEM

Med regelbundet underhåll går det att undvika de flesta problem med maskinerna. Men skulle olyckan ändå vara framme så säljer och installerar Hillmo Maskinteknik originalreservdelar till ditt befintliga system.

KONTAKTA OSS

Service eller reservdelar?

070-267 05 53

KUNDSERVICE

Vi skräddarsyr servicen utifrån din produktion och verksamhetens behov.

Hillmo har försäljning, montering och service på det mesta för industri och verkstäder. Vi finns enbart ett telefonsamtal bort och är experter på din utrustning!

BESÖKSADRESS

Odenskogsvägen 32
831 48 Östersund

FAKTURERINGSADRESS

Hillmo Maskinteknik AB
Odenskogsvägen 32
831 48 Östersund

SERVICE HOS DIG ELLER I VÅR EGEN SERVICEVERKSTAD I ÖSTERSUND

I vår egna verkstad på Odenskogsvägen 32 erbjuder Hillmo Maskinteknik reparationer av produkter och snabb service. I verkstaden arbetar våra kompetenta servicetekniker med lång erfarenhet. Vi har kunskapen och hjälper dig gärna!

Ring gärna innan du kommer så vi vet att vi är på plats och kan hjälpa dig, då vi ofta är ute på jobb.

Våra servicetekniker kan naturligtvis också hjälpa dig ute på plats med allt från frågor och planering till förebyggande underhåll av utrustning och system.