skip to Main Content

I vår egna verkstad erbjuder vi reparationer och snabb service. Våra servicetekniker arbetar i vår verkstad, men kan naturligtvis även hjälpa dig ute på plats.

Med en bred serviceverksamhet hjälper vi dig att hålla din utrustning i trim. Vi utför både förebyggande underhåll och reparationer – givetvis med originaldelar.

Vi fixar det mesta i vår verkstad
Professionell Verkstadspersonal
Professionell verkstadspersonal

I verkstaden arbetar våra kompetenta servicetekniker – Hillmo Maskinteknik har lång erfarenhet av reparationer och service. Vi har kunskapen och hjälper dig gärna!

Experter På Nilfisk Och Atlas Copco
Experter på Nilfisk och Atlas Copco

Vi är auktoriserad samarbetspartner till både Atlas Copco och Nilfisk. Vi är alltså experter på just din utrustning och vet hur den ska skötas om!

Reservdelar
Reservdelar

Med regelbundet underhåll går det att undvika de flesta problem med maskinerna. Men skulle olyckan ändå vara framme så säljer och installerar Hillmo Maskinteknik originalreservdelar till ditt befintliga system.

Fullutrustad verkstad för reparationer

Service och reparationer

I vår egna verkstad på Odenskogsvägen 9 erbjuder vi reparationer och snabb service. Våra servicetekniker kan naturligtvis också hjälpa dig ute på plats med allt från frågor till förebyggande underhåll av utrustning och system.

Egen verkstad där vi servar portabla produkter.

Kostnadseffektivt underhåll

För att industriutrustning och lednings-
system ska fungera och hålla länge är det viktigt med regelbundet underhåll och service. På så vis hålls också era underhållskostnader nere. Hillmo Maskinteknik har en bred serviceverksamhet och hjälper dig att hålla din utrustning i trim.

Vi utför både förebyggande underhåll och reparationer och reservdelsbyten – givetvis med originaldelar!

Back To Top