SPECMA

SPECMA

Varmt välkommen till Hillmo Maskinteknik och Specma Servicecenter.

OM SPECMA

Specma är kända för att vara specialister inom kundanpassade hydraulaggregat, ventilblock, rör, slangar och ledningssystem, samt för sin utveckling av kompletta systemkonstruktioner.

Med stor kunskap om rådande specifikationer och krav är deras produktprogram noga utvalt för att motsvara driftsförhållandena hos de mest krävande applikationerna. Specma erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av hydraulik, slang- och ledningskomponenter. Även centralsmörjning för både OEM, serviceverkstäder, maskinimportörer, eftermarknad och MRO.

Tveka inte att ta kontakt med oss vid eventuella frågor eller funderingar.

SPECMA SERVICECENTER

EN STOLT DEL AV SPECMA SERVICECENTER

Vi på Hillmo Maskinteknik är stolta över att sedan 1 oktober 2018 vara ett Specma Servicecenter som kan tillhandahålla ett stort utbud av kopplingar och hydraulslangar i Östersund. Vid behov kan vi naturligtvis också tillverka din hydraulslang medan du väntar hos oss eller passar på att uträtta andra ärenden någon annanstans under tiden.

För att kunna möta dina behov utökar vi vårt lager av hydraulikkomponenter ständigt. Dessutom kommer vi även att ha försäljning av oljor från OKQ8, samt diverse verkstadsutrustning som exempelvis oljekannor, slangvindor och sortimentlådor etc.

SPECMA SERVICECENTER

Hos oss på Hillmo Maskinteknik kan du förvänta dig korta ledtider, snabba leveranser, djup kompetens och lång erfarenhet i kombination med personlig och skräddarsydd service.

Till vårt Specma Servicecenter kan du komma med:

  • Jordbruks- och  entreprenörsmaskiner
  • Lastbilar och truckar
  • Industrimaskiner
  • Kompressorer och högtryckstvättar

KONTAKTA OSS

Ring oss för service eller offert

070-267 05 53

ATLAS COPCO, NILFISK, KEMPPI OCH ESAB

Hillmo Maskinteknik AB är auktoriserad samarbetspartner med Atlas Copco och Nilfisk samt är auktoriserad serviceverkstad för Kemppi och Esab svetsar.

Hillmo har försäljning, montering och service på det mesta för industri och verkstäder. Vi finns enbart ett telefonsamtal bort och är experter på din utrustning!

BESÖKSADRESS

Odenskogsvägen 32
831 48 Östersund

FAKTURERINGSADRESS

Hillmo Maskinteknik AB
Odenskogsvägen 32
831 48 Östersund

SERVICE HOS DIG ELLER I VÅR EGEN SERVICEVERKSTAD I ÖSTERSUND

I vår egna verkstad på Odenskogsvägen 32 erbjuder Hillmo Maskinteknik reparationer av produkter och snabb service. I verkstaden arbetar våra kompetenta servicetekniker med lång erfarenhet. Vi har kunskapen och hjälper dig gärna!

Ring gärna innan du kommer så vi vet att vi är på plats och kan hjälpa dig, då vi ofta är ute på jobb.

Våra servicetekniker kan naturligtvis också hjälpa dig ute på plats med allt från frågor och planering till förebyggande underhåll av utrustning och system.