skip to Main Content

Hillmo Maskinteknik är en auktoriserad serviceverkstad och återförsäljare för Nilfisk produkter. Vi har ett brett utbud av maskiner i butiken.

Vi levererar allt från enstaka maskiner till helhetslösningar för exempelvis tvätthallar och erbjuder självklart service och originalreservdelar till produkterna vi säljer. Allt för industri och proffs!

Nilfisks produktserie

Högtryckstvättar het- och kallvatten

Behöver du serva din Nilfisk högtryckstvätt eller köpa en ny? Hillmo Maskinteknik erbjuder både försäljning och service av Nilfisks högtryckstvättar för konsument och proffs.

Dammsugare

Hillmo Maskinteknik erbjuder Nilfisk proffsdammsugare för tunga miljöer. Våt- och torrsugare för all typ av användning – allt från garaget till industrin.

Skurmaskiner

Hillmo levererar skurmaskiner lämpliga för både butiker, verkstäder och industri. Vi har skurmaskinslösningen för dig oavsett ytans storlek – allt från handdrivna till åkbara skurmaskiner.

Husqvarna produkter

Handmaskiner och övriga maskiner

Hillmo Maskinteknik servar också bland annat Atlas Copcos markvibratorer, betongutrustning och handhållna luft-/hydraulmaskiner samt Cobra maskiner.

Frågor om tvättar eller dammsugare?

Vi kan allt om Nilfisks tvättar, skurmaskiner och dammsugare

Vill du komma i kontakt med oss angående automattvättar, högtryckstvättar eller dammsugare? Behöver ert företag service eller underhåll? Slå en signal så hjälper vi er!

Vårt serviceteam arbetar över hela Jämtland med Östersund som utgångspunkt

Service hos dig eller i vår egen serviceverkstad

I vår egna verkstad på Odenskogsvägen 9 erbjuder Hillmo Maskinteknik reparationer av produkter och snabb service. I verkstaden arbetar våra kompetenta servicetekniker med lång erfarenhet. Vi har kunskapen och hjälper dig gärna!

Back To Top