POWER TECHNUIQE NORDIC

POWER TECHNUIQE NORDIC

Försäljning och service av portabla kompressorer, generatorer, belysningsmaster och pumpar.

PUMPAR & BELYSNING

Robusta pumpar och belysningssystem

ATLAS COPCOS PRODUKTSERIER

Hillmo Maskinteknik kan genom Atlas Copco’s utbud erbjuda en generator-, kompressor-, beslysnings- eller pumplösning som matchar dina behov. Vi är auktoriserad samarbetspartner till Atlas Copco, både för försäljning och service av produkterna.

Vi på Hillmo levererar både stora och små pumpar ur Atlas Copcos sortiment och våra erfarna servicetekniker hjälper dig att planera och installera effektiva belysningssystem som hjälper dig till en effektiv och säker verksamhet.

KOSTNADSEFFEKTIVT UNDERHÅLL

För att utrustningen ska fungera och hålla länge är det viktigt med regelbundet underhåll och service. På så vis hålls också underhållskostnaderna nere.

Hillmo Maskinteknik har en bred serviceverksamhet och hjälper dig att hålla din utrustning i trim.

Vi utför både förebyggande underhåll och reparationer och reservdelsbyten – givetvis med originaldelar från Atlas Copco.

PRODUKTUTBUD

Atlas Copco – Serier

generator_qes2
QES-GENERATORER

QES-serien är Atlas Copcos stora generatorer speciellt utvecklade för att passa för för dig som är verksam inom bygg- och uthyrnings­branschen. Samtliga generatorer är lätta att använda, flytta och underhålla, och passar perfekt även i de mest krävande arbetsförhållandena.

generator_8serien
8-SERIEN

En serie robusta och effektiva kompressorer på släp. Atlas Copcos nya 8-serie har en kapacitet på upp till 5 m3/min luft per minut, en fullstor bränsletank, efterkylare och generator. Samtidigt är de lätta och smidiga att de kan köras efter en vanlig personbil, utan specialkörkort.

xaz97(1)
PORTABLA KOMPRESSORER

Atlas Copcos serie Portabla Kompressorer är en serie tåliga maskiner som är körklara när du är det – smidiga att använda och lätta att flytta runt.

HiLight LED light tower in harbour
HILIGHT-SERIEN

Hillmo Maskinteknik erbjuder Atlas Copcos robusta belysnings­master i kompakt storlek – HiLight-serien. Serien innehåller flexibla belysningslösningar som är både säkra och effektiva.

Belysningsmasterna är bränslesnåla och lätta att transportera och passar för allt från industrier och byggarbetsplatser till musik- och sportevenemang.

Den senaste tekniken baseras på LED-teknik i ljuslällorna. Den specialutvecklade LED-linsen ge maximal ljustäckning och minskar ljusslöseriet. En enda mast kan täcka upp till 5000m2 med 20 lux. Detta ger dig en ljus, säker och därmed produktiv arbetsplats.

generator_qes
BÄRBARA GENERATORER OCH MOTORSVETSAR

I många fall behövs flyttbar kraft. Atlas Copco har flera bärbara generatorer som med sin höga prestanda är anpassade för hårda arbetsförhålladnen. De är gjorda för proffs och konstruerade för att klara hårt arbete under långa dagar.

De bärbara genertorerna är lätthanterade och med inbyggda säkerhetsfunktioner – och passar perfekt oavsett arbetsplats och arbetsuppgifter. Det finns en lösning för alla ändamål!

Hillmo Maskinteknik erbjuder Atlas Copcos iP-, P-, QEP- QEPR- och QEP S- Serie. Vi hjälper dig att hitta generatorerna för dina behov!

pump_weda-line
WEDA PUMPAR

Hillmo Maskinteknik jobbar med Atlas Copcos Weda Line och Weda Small Range pumpar. Snabba och effektiva pumpar för yrkesverksamma. Unika tätningssystem och modulär konstruktion gör pumparna till markandens mest kostnadseffektiva. Pumparna är konstruerade för bekväm användning, under så väl pumpningsarbetet som underhållet.

Small Range-serien är liten, smidig och lättflyttad utan att kompromissa på prestandan. Weda Line har kapacitet till flöden upp till 20 000 l/min och en effekt på upp till 54 kW.

brunnsborrarkompressor-drillair
DRILLAIR

Drillair-serien är kompressorer konstruerade särskilt för borrning. De ger snabbare hastighet, lägre bränsleförbrukning, större mångsidighet och högre restvärde.

markvibrator
HANDMASKINER OCH ÖVRIGA MASKINER

Hillmo Maskinteknik servar också bland annat Atlas Copcos markvibratorer, betongutrustning och handhållna luft-/hydraulmaskiner samt Cobra maskiner.

KONTAKTA OSS

Frågor om pumpar eller belysning?

070-267 05 53

ATLAS COPCO BELYSNINGSSYSTEM OCH PUMPAR I ÖSTERSUND

Hillmo Maskintekniks serviceteam arbetar över hela Jämtland med Östersund som utgångspunkt. Behöver ert företag service eller underhåll på er utrustning? Slå en signal så hjälper vi er!

Vi skräddarsyr servicen utifrån din produktion och verksamhetens behov.

BESÖKSADRESS

Odenskogsvägen 32
831 48 Östersund

FAKTURERINGSADRESS

Hillmo Maskinteknik AB
Odenskogsvägen 32
831 48 Östersund

SERVICE HOS DIG ELLER I VÅR EGEN SERVICEVERKSTAD

I vår egna verkstad på Odenskogsvägen 32 erbjuder Hillmo Maskinteknik reparationer av produkter och snabb service. I verkstaden arbetar våra kompetenta servicetekniker med lång erfarenhet. Vi har kunskapen och hjälper dig gärna!

Ring gärna innan du kommer så vi vet att vi är på plats och kan hjälpa dig, då vi ofta är ute på jobb.

Våra servicetekniker kan naturligtvis också hjälpa dig ute på plats med allt från frågor och planering till förebyggande underhåll av utrustning och system.