NILFISK

NILFISK BLUE/GREY LINE

Försäljning och service av Nilfisks proffsprodukter.
Högtryckstvättar, skurmaskiner och dammsugare – allt för industri och proffs!

UTRUSTNING OCH MASKINER FÖR TVÄTTHALLAR

Tvättar, skurmaskiner & dammsugare

NILFISKS KONSUMENT- OCH PROFFSPRODUKTER

Hillmo Maskinteknik säljer Nilfisks proffsmaskiner och är även auktoriserad serviceverkstad för Nilfisks produkter. Vi säljer bland annat högtryckstvättar, dammsugare och skurmaskiner ur Nilfisks Blue Line-sortiment.

Allt i olika storlekar utifrån din verksamhets behov.

SERVICE AV NILFISKS PRODUKTER

Vi levererar allt från små konsumentmaskiner till komplett utrustning för tvätthallar. Vi erbjuder självklart också förstklassig service och originalreservdelar till produkterna vi säljer.

Allt för industri och proffs!

PRODUKTUTBUD

Nilfisk Blue Line – Serier

hogtryckstvatt
HÖGTRYCKSTVÄTTAR HET- OCH KALLVATTEN

Behöver du serva din Nilfisk högtryckstvätt eller köpa en ny? Hillmo Maskinteknik erbjuder både försäljning och service av Nilfisks högtryckstvättar för konsument och proffs.

dammsugare
DAMMSUGARE

Hillmo Maskinteknik erbjuder Nilfisk proffsdammsugare för tunga miljöer. Våt- och torrsugare för all typ av användning – allt från garaget till industrin.

Vi hjälper dig att hitta rätt dammsugare! Nilfisk har dammsugare för alla klasser, med filter som hjälper dig att undvika onödig påverkan av damm!

skurmaskin
SKURMASKINER

Hillmo levererar skurmaskiner lämpliga för både butiker, verkstäder och industri. Vi har skurmaskinslösningen för dig oavsett ytans storlek – allt från handdrivna till åkbara skurmaskiner.

KONTAKTA OSS

Frågor om tvättar eller dammsugare?

VI KAN ALLT OM NILFISKS TVÄTTAR, SKURMASKINER OCH DAMMSUGARE

Vill du komma i kontakt med oss angående automattvättar, kompressorer och tryckluftsutrustning? Behöver ert företag service eller underhåll? Slå en signal så hjälper vi er!

Vårt serviceteam arbetar över hela Jämtland med Östersund som utgångspunkt.

BESÖKSADRESS

Odenskogsvägen 32
831 48 Östersund

FAKTURERINGSADRESS

Hillmo Maskinteknik AB
Odenskogsvägen 32
831 48 Östersund

SERVICE HOS DIG ELLER I VÅR EGEN SERVICEVERKSTAD

I vår egna verkstad på Odenskogsvägen 32 erbjuder Hillmo Maskinteknik reparationer av produkter och snabb service. I verkstaden arbetar våra kompetenta servicetekniker med lång erfarenhet. Vi har kunskapen och hjälper dig gärna!

Ring gärna innan du kommer så vi vet att vi är på plats och kan hjälpa dig, då vi ofta är ute på jobb.

Våra servicetekniker kan naturligtvis också hjälpa dig ute på plats med allt från frågor och planering till förebyggande underhåll av utrustning och system.