ATLAS COPCO KOMPRESSOR

ATLAS COPCO KOMPRESSOR

Installation, underhåll och service av Atlas Copco’s kompressorer och tryckluftssystem.

KOMPRESSORER OCH TRYCKLUFT

Kostnadseffektiva tryckluftssystem

INSTALLATION OCH PLANERING AV KOMPRESSORER

Hillmo Maskinteknik erbjuder ett stort sortiment av marknadsledande platsspecifika och portabla tryckluftslösningar för små och stora verksamheter. Vi har lösningen för ditt behov av kompressorer, luftbehandlingsutrustning, och blåsmaskiner. Vi erbjuder både installationer och totalentreprenader, och självklart servar och underhåller vi ditt system när det är på plats.

TRYCKLUFTLÖSNINGAR FÖR DITT BEHOV

Hillmo Maskinteknik är återförsäljare med auktoriserad service på Atlas Copco Compressor Techniques produkter i Jämtlands län. Vi är alltså experter på just din utrustning och vet hur den ska skötas om!

Atlas Copcos kompressorer är kända för att vara några av marknadens mest hållbara. Vi är auktoriserad samarbetspartner till Atlas Copco, både vad gäller försäljning och service.

Atlas Copcos kompressorer är de energisnålaste och tystaste på marknaden. Kompressorer är annars kända för att vara högljudda och väsnas. Hillmo Maskinteknik hjälper dig att hitta en tyst lösning som inte stör din övriga verksamhet. Ni kommer inte bli missnöjda!

PRODUKTSERIER

Hillmo Maskintekniks professionella personal ger dig ett driftsäkert och effektivt trycklufstnät. Vi erbjuder kolvkompressorer, skruvkompressorer, oljefria kompressorer och scrollkomressorer.

Några av våra produkter är Automanserien, LE/LT, GX11FF, GA15FF och GA 15 VSD plus. Vi erbjuder även analyser för energieffektivisering av befintligt tryckluftssystem.

Vi optimerar ditt system för att maximera verksamheten och få en kostnadseffektiv lösningar. En stor del av kostnaden i tryckluftssystemen är energin för driften. Våra erfarna servicetekniker hjälper dig att planera och installera ett effektivt system med god värme- och energiåtervinning.

RESERVDELAR TILL TRYCKLUFTSSYSTEM

Med regelbundet underhåll går det att undvika de flesta problem med ditt tryckluftssystem. Men skulle olyckan ändå vara framme så säljer och installerar Hillmo Maskinteknik originalreservdelar till ditt befintliga system.

kompressor_system
OLJEFRIA SKRUVKOMPRESSORER

Med Z-serien sparar du energi och garanterar produktsäkerheten. De oljefria maskienrna har högsta tillförlitlighet dygnet runt och ger inga föroreningar – perfekt för branscher där luftkvaliteten är avgörande för slutprodukten och produktionen, t.ex livsmedel, läkemedel och kemisk industri.

Kompressorerna finns med både fast eller variabelt varvtal (VSD), och det finns därmed ett kostnadseffekttivt alternativ oavsett om din verksamhet har konstant eller varierande behov av tryckluft.

De kommer med en intelligent styrenhet som hjälper dig optimera användningen och dina energikostnader.

tryckluftssystem
OLJEINSPRUTADE SKRUVKOMPRESSORER

Atlas Copcos oljeinsprutade GA-kompressorer är toppmoderna maskiner, energisnåla och av högsta kvalitet och prestanda. Kompressorerna är billiga i drift och underhåll och ger dig optimala energibesparningar. En lösning för proffs! Luften har högsta kvalitet och håller luftnätet rent och produktionen igång. Maskinerna har robusta element och motorer och kommer med avancerad funktion för övervakning och service.

Med VSD-tekniken kommer energibesparningar på omkring 50%, genom att motorvarvtalet regleras automatiskt för att matcha luftbehovet.

automan_kompressor
PET-KOMPRESSORER

Är du på jakt efter en slitstark, högpresterande tryckluftslösning till din specifika verksamhet? Vi på Hillmo Maskinteknik rekommenderar Atlas Copcos LE/LT oljesmorda kolvkompressorer med aluminiumkolvar. De smidiga komprssorerna kräver inget stort utrymme och har kvalitet i varje detalj som ger dig både exceptionell tillförlitlighet och låga driftskostnader.

ledningssytem
AIRNET

Behöver du nytt ledningssystem, komplettera eller byta ut är AirNet ett mycket bra alternativ. AirNet är ett ledningssystem för tryckluft, vakuum och gas. För dig som söker ett pålitligt och okomplicerat rörsystem som kan installeras i alla typer av produktions­anläggningar så är AIRnet den mest kostnadseffektiva lösningen.

KONTAKTA OSS

Intresserad av tryckluftssystem?

070-267 05 53

SERVICE AV KOMPRESSORER I ÖSTERSUND

Vi på Hillmo Maskinteknik har installerat och sköter underhåll av många tryckluftsanläggningar i Jämtland med kunder i allt från bilverkstäder till industrimiljöer.

Vårt serviceteam arbetar över hela Jämtland med Östersund som utgångspunkt. Behöver ert företag service eller underhåll? Slå en signal så hjälper vi er! Vi skräddarsyr servicen utifrån din produktion och verksamhetens behov.

BESÖKSADRESS

Odenskogsvägen 32
831 48 Östersund

FAKTURERINGSADRESS

Hillmo Maskinteknik AB
Odenskogsvägen 32
831 48 Östersund

SERVICE HOS DIG ELLER I VÅR EGEN SERVICEVERKSTAD I ÖSTERSUND

I vår egna verkstad på Odenskogsvägen 32 erbjuder Hillmo Maskinteknik reparationer av produkter och snabb service. I verkstaden arbetar våra kompetenta servicetekniker med lång erfarenhet. Vi har kunskapen och hjälper dig gärna!

Ring gärna innan du kommer så vi vet att vi är på plats och kan hjälpa dig, då vi ofta är ute på jobb.

Våra servicetekniker kan naturligtvis också hjälpa dig ute på plats med allt från frågor och planering till förebyggande underhåll av utrustning och system.